Over Ons


Wij houden van God, mensen en het leven. Dit zijn aspecten van ons dagelijkse leven waar wij (samen met Gods Geest) aan werken. Er valt altijd iets te leren als het gaat om God, mensen en het leven. Hierin zien wij Jezus als ons grootste voorbeeld. Onze dagelijkse activiteiten zijn daarom gecentreerd rondom het:

  • – Leren over het leven van Jezus
  • – Leren hoe wij meer op Jezus kunnen lijken en
  • – Doorgeven hoe te leven als Jezus, maar dan op praktische wijze.

Hoe?
De beste manier om Jezus (en God) beter te leren kennen, is door het bestuderen van de Bijbel en om er op praktische wijze mee om te gaan.
De beste manier om van mensen te (leren) houden is door interactie, groei en loslaten.
De snelste manier om het leven te omarmen en ervan te genieten is door ervoor te zorgen dat we niet door onze omstandigheden en negatieve emoties worden geleid, maar door principes van geloof, hoop en liefde.

Wat doen we?
Steven startte in 2000 met Harvest Ministries. Wat begon met een kleine groep mensen in onze woonkamer, groeide al snel uit tot zeven kerken in Nederland en een in Suriname (Zuid-Amerika). In eerste instantie waren spreekbeurten en het schrijven van boeken de gebieden waar wij ons het meest op gefocust hadden. Sinds maart 2013 zijn wij gestart met het delen van onze visie met de wereld via internet. Deze visie wordt tot uitdrukking gebracht door netwerkbewegingen zoals het Gideon Global Network en The Woman I Am. Beide maken deel uit van het Harvest Global Network waarbij er gebruik wordt gemaakt van de sterke aspecten van beide bewegingen.
Waarom een beweging?
Samen met vele anderen ervaren wij een golf van verandering die door het Lichaam van Christus aan het voortbewegen is. De ‘oude’ manier van kerk-zijn is plaats aan het maken voor de Nieuw Testamentische vorm van samenkomen en het uitreiken naar elkaar en de wereld om ons heen.
Gelovigen verplaatsen hun aandacht van het gaan voor je eigen welzijn, naar het gaan voor het welzijn van de hele wereld. Waarbij het niet meer hoofdzakelijk gaat om een stuk zekerheid op het gebied van materialisme en comfort, maar het de voornaamste doelstelling is geworden om de wereld gereed te maken voor het openbaar worden van Jezus.
Doen jullie nog andere dingen?
Jazeker! Wij investeren graag tijd en aandacht aan Omer, Jered, Sephora en Nathan, onze kinderen, en moedigen hen aan om een succesvol leven van liefde, voorspoed en geluk te leiden.
Daarnaast hebben wij ook nog hobby’s zoals:

  • – Musiceren
  • – Zingen
  • – Koken
  • – Genieten van een tropische regenbui
  • – Genieten en je verbazen over Gods schepping
  • – Voetballen en tennissen

Neem lekker even een kijkje op onze site en lees over onze ervaringen en de processen van verandering die zich wereldwijd voordoen.

B-blessed!

Steven & Sharon Badal
Stev_Sharon